OK
Produkt:
Totalt:
Se varukorg

login:
lösenord:
SKAPA KONTO
Glömt lösenord!

 

Betalningsalternativ


Kontokort

Kostnad: 0 kr. 

  • Vi accepterar Visa och Mastercard.
  • Går endast att betala med på WoodyGoody.se
  • Vid eventuella returer betalas pengarna tillbaka till ditt kort.
  • Du handlar tryggt och säkert hos oss!

Säkerhet:

Du betalar med ditt Visa eller Mastercard 100% säkert. All information som skickas är kraftigt krypterad. Vi använder oss av 3D Secure som är en global säkerhetsstandard som är framtagen av Visa (Verified by Visa) och MasterCard (MasterCard SecureCode). Denna säkerhetslösning möjliggör identifiering av kortkunden vid kortbetalningar på Internet.Vid köp med kort skyddar vi dina uppgifter med hjälp av SSL-kryptering. SSL står för Secure Sockets Layer och är en funktion som gör att all information som skickas mellan köparen och säljaren krypteras.

Inga uppgifter om kortnummer eller koder etc lagras av WoodyGoody.SE utan kan endast läsas av betal- och banksystemet.

visa_master

 

   

Produkt och priser

Samtliga priser är inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, fördröjning av produktsläppningar, prisjusteringar, ändringar av tekniska specifikationer och leveransförseningar utanför vår kontroll.

 

Åldersgräns

Du måste vara 18 år eller äldre för att beställa. Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att Starts AB lider ekonomisk skada polisanmäles. Är du under 18 år, be någon av dina föräldrar att göra beställningen.


Ångerrätt

När du köper en vara eller en tjänst över internet har du rätt att ångra köpet, om du kontaktar oss inom 14 dagar från att du får hem varan. Produkter måste hålls i väsentligen oförändrat skick. Om du ångrar köpet, får du själv betala returportot.


OBS! Skicka med en referens till din beställing, så som ett Ordernummer eller Följesedel/Faktura, annars bearbetas inte din retur.

När retur inkommit, makuleras hela ärendet.


Reklamation

Är det något som inte riktigt fungerar med din beställning? Kontakta vår kundtjänst, så hjälper vi dig med att lösa det.

Om något problem uppstår, kan du utnyttja vår kostnadsfria frisvarstjänst. Kontakta vår kundtjänst för mer information på info@woodygoody.se

Du har dessutom 3 års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen. Vid godkänd reklamation, så ersätts ni för era fraktkostnader om dessa är skäliga, även om ni inte använder vår returtjänst.

Om köpet hävs på riktiga grunder, antingen via ångerrätt eller reklamation, så kommer en återbetalning att göras inom 30 dagar.


Tvist

Vid tvister följer vi Allmäna Reklamationsnämndens rekommendationer.

 

Grossistpriser och samarbete

Frågor om samarbete kan vi skicka till våran e mail: info@woodygoody.se


 bord_och_stolar_storleksguide_640_01

 

Informations utskrifter, nedladdning och publicering från internet butiken www.woodygooody.se utan skriftlig tillstånd av Starts AB är förbjudet.
Copyright Starts AB 2009